Wat komt er in het oude Duthler Pand ?

23 June 2017

Wij ontdekten een heerlijk nieuw concept in Hengelo: WILLEM (Winkel In Lekker Leven En Meer) aan de Willemstraat 39. In totaal 640 vierkante meter shop-in-shop met mooie regionale producten. Maar je moet nog even geduld hebben voor je er ook daadwerkelijk kan shoppen. 

 

We vroegen ons al een tijdje af wat er in het oude pand van Duthler zou komen. Aan de posters te zien moest het iets met food zijn. WILLEM is een vernieuwend retail-concept gevestigd aan de Willemstraat 39. In deze winkel van 640 vierkante meter moet straks een shop-in-shop formule komen met mooie regionale producten.

Hengelo als trekpleister

‘Van wachten krijgt men trek, dit is het wachten meer dan waard’, staat er op een poster. Gezamenlijk ergens de schouders onder zetten en het voortouw nemen om van Hengelo weer een trekpleister te kunnen maken, dat is de gedachte achter WILLEM.

WILLEM zoekt ondernemers

WILLEM is op zoek naar ondernemers die zich richten op groente en fruit, brood & banket, kaas & delicatessen, poeliers, slagers en slijterijen. Daarnaast zoekt WILLEM een exploitant voor een horeca-formule.

Heb je interesse, klik dan hier

 Bron:in de buurt.

https://indebuurt.nl/hengelo/nieuws/bedrijvigheid/nieuw-in-hengelo-shop-in-shop-willem~7199/?utm_medium=widget&utm_campaign=indebuurthengelo-integratie&utm_source=ad&utm_content=150x694